Vitavia giver plads til både
hygge og drivhusdrømme

Hvad enten du er til blomster eller grøntsager, driverliv eller drivhusliv, alu eller lakeret, glas eller polycarbonat, lille eller stort drivhus, så giver Vitavia dig mulighed for at finde det helt rigtige drivhus til dig og din have.

 

Vitavias sortiment spænder fra det lille Ida vægdrivhus på 0,9 m² til det flotte, eksklusive Sirius orangeri på 13 m² og det store Poseidon drivhus på 15,7 m².

 

Alle fritstående modeller har stor sidehøjde i forhold til normen ved tilsvarende drivhuse. Kraftige tagafstivninger og 3-punktshjørnesamlinger* sikrer drivhusene mod blæst og snebelastninger. Alle modeller kan leveres med anodiserede aluminiumsprofiler og de fleste kan også leveres med lakerede aluminiumsprofiler.

 

Vitavia tilbyder også et stort udvalg i tilbehør, der kan øge anvendelses-mulighederne og give dig ekstra glæde ved brug af drivhuset.

 

Vitavia produceres af Odense-firmaet OPJ A/S på egen fabrik. OPJ har i mere end 35 år været en af Europas førende aktører på drivhusmarkedet, og vi har naturligvis lagt alle erfaringerne i udviklingen af vores egne drivhusmodeller.

 

* Merkur, Mars og Uranus-serierne